Зустріч з ювенальною поліцією

Сьогодні, як ніколи зростає важливість співпраці школи з працівниками правоохоронних органів. Адже профілактична робота дає можливість застерегти дітей від необдуманих вчинків, навчити як правильно діяти в конфліктних ситуаціях, як приймати зважені рішення, допомогти оволодіти навичками самозбереження.

25 січня в стінах нашої школи відбулася зустріч учнів 3-11-х класів з представниками сектору ювенальної превенції у місті Бровари, які познайомили дітей з видами правопорушень, що часто зустрічаються у шкільному середовищі та на вулицях. Вони звернули увагу на види відповідальності учнів та їх батьків за скоєні правопорушення. Поспілкувалися індивідуально з учнями. Також поліцейські звернули увагу присутніх на правила поведінки у громадських місцях та нагадали про правила безпечного користування Інтернетом, про шахраїв, що користуються віртуальним спілкуванням.

Адміністрація школи та весь колектив вдячні представникам поліції, що знайшли час для спілкування з нашими учнями, за співпрацю, що обов'язково принесе свої результати, за високий професіоналізм!

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування